1:1 BUSINESS COACHING

Groei door naar een onderneming waarin je écht vrijheid ervaart door te werken aan een strategisch en winstgevend verdienmodel. Alleen nog maar werken met de allerleukste klanten.

1:1 BUSINESS COACHING

Groei door naar een onderneming waarin je écht vrijheid ervaart door te werken aan een strategisch en winstgevend verdienmodel. Alleen nog maar werken met de allerleukste klanten.

Jij wilt leven vanuit work hard, play smart. 

En ook nog eens genoeg omzet maken zodat jij jouw leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. 

Je bent klaar met mensen die jouw waarde niet zien. Tijd om jezelf op nummer 1 zetten. 

Je bent toe aan het volgende niveau in jouw bedrijf. 

Tijd voor maximale winst, vrijheid en impact. 

Je voelt al langer dat jouw doorbraak eraan komt. 

Je bent klaar met niet voor jezelf kiezen. 

Je wilt niet afhankelijk zijn, van wie dan ook. 

Je wilt de keus hebben om alles te doen wat je maar wilt. 

Je bent klaar met jezelf klein houden. 

Je wilt zichtbaar zijn voor jouw ideale klant. 

Je wilt werken met mensen die bereid zijn in jou te investeren. 

Je wilt jouw kennis en visie kunnen overdragen online. 

Je voelt al langer dat jouw doorbraak eraan komt. 

Je bent klaar met niet voor jezelf kiezen. 

Je wilt niet afhankelijk zijn, van wie dan ook. 

Je wilt de keus hebben om alles te doen wat je maar wilt. 

Je bent klaar met jezelf klein houden. 

Je wilt zichtbaar zijn voor jouw ideale klant. 

Je wilt werken met mensen die bereid zijn in jou te investeren. 

Je wilt jouw kennis en visie kunnen overdragen online. 

Ben je er nog?

YES! Wil je nog meer zekerheid dat je resultaat gaat behalen? Hieronder zie je de aanbevelingen van echte mensen die ik heb geholpen. Stuk voor stuk toppers want ze houden van aanpakken en implementeren mijn advies. 

Lotte Kuipers

”Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!”

GAAN WE KNALLEN?

Ik hou niet van bullshit. 

Ik ben realistisch en eerlijk. 

Want ik geloof dat jij hier bent met een reden. 

Jij voelt dat er meer in jou zit. Dat je nog niet bent waar je wilt zijn. 

Je hebt zoveel kennis en expertise, maar je krijgt daar nog te weinig waardering voor.

Mensen vinden jou geweldig, maar jouw bankrekening laat iets anders zien. 

Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt jouw leven wel maakbaar. Ik wil dat jij zelf jouw leven inricht, op jouw voorwaarden. 

 

Wij gaan voor resultaat.
We gaan voor praktisch en gericht, want jij bent als ondernemer al druk genoeg. Ik geef jou enkel wat jij nodig hebt. 

Ik begeleid jou, maar neem je niet aan de hand mee. Ik zal altijd mijn eerlijke strategische advies geven. Ik kijk met een marketeers oog naar jouw bedrijf. 

Ik ben er voor jou om jou door jouw struggles heen te helpen, want die zullen er zijn.

Ik werk enkel 1 op 1, je bent geen nummer voor mij! 

OP EEN RIJ

Dit krijg jij allemaal

Kickoff sessie online 

Boost The Socials academy

Leer AL MIJN GEHEIMEN. 12 online modules in mijn leeromgeving waar je alle technische kennis van het adverteren, e-mailmarketing, hashtag onderzoek en meer terug kunt vinden. Je hebt hier 2 jaar toegang toe. 

1 dagdeel met mij werken Samen gaan we de werkhandschoenen aantrekken. We werken 4 uur lang aan jouw business strategie. We maken een plan voor de komende periode. 

Elke 2 weken een coachcall waarin we praktisch te werk gaan

24/5 mijn advies 
Uiteraard ben ik er voor je in die hele periode. Een mentor die jou onvoorwaardelijk steunt, begeleidt en adviseert. 

Toegang tot mijn netwerk (onbetaalbaar )

Gedurende de periode onbeperkt toegang tot mijn advies via Whatsapp en mail. 

Klanten door het juiste aanbod

Omzet door de juiste prijs te vragen 

Goede klanten door jouw boodschap op de juiste manier te vertellen
Vrijheid in jouw leven en onderneming door te automatiseren 

Werken op jouw voorwaarde door slim te werken 

Bouwen aan een stabiele stroom van klanten door consistent zichtbaar te zijn

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Wat een mega goed traject! Boost the socials afgerond incl live dag! Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu u meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om! – Personal Branding Days – Valerie 

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ?

Een bedrijf kan met de juiste marketing echt succesvol worden of juist helemaal niet. Terwijl je wel een mega goed aanbod hebt en kennis in huis hebt. Mijn visie is dat je niet harder, maar slimmer moet werken. Zichtbaarheid zorgt voor klanten en dat kan je leren. Denk als een succesvolle ondernemer, niet als een kleine ondernemer. Geloof jij dat je het succes kunt behalen? Heb je die mindset? Ik help je de keuzes maken die jij nodig hebt. 

100% vrijblijvend

Samen praten we vrijblijvend over jouw onderneming, doelen en kijken we of we bij elkaar passen. Ik heb elke maand plek voor 5 ondernemers. 

100% vrijblijvend

Samen praten we vrijblijvend over jouw onderneming, doelen en kijken we of we bij elkaar passen. Ik heb elke maand plek voor 5 ondernemers. 

Herken jij jezelf hierin:

Dat vertel ik in een call. Flauw hé. Dit is afhankelijk van wat het beste bij jou past.

Grotendeels wel. We hebben een offline sessie. Hierdoor heb je zo min mogelijk reistijd en kun je dit ook in het buitenland volgen. 

Alles wat je nodig hebt om je doelen te betalen. Feedback op copy, mindset, beslissingen, prijsverhoging, aanbod, content en meer. 

BEN JE ER NOG? 

Voel je dat je die volgende stap nodig hebt?
Dat jouw bedrijf daardoor gaat groeien?
Jij je doelen gaat halen die jij voor ogen hebt?
En ben je een aanpakker? Wil je online ondernemen en passief inkomen gaan verdienen? 

Zal ik je bellen? Ik heb slechts plek voor 5 ondernemers per maand. Plan dus snel die call in.

Vanaf 6 maanden tot 12 maanden. Zo is er voldoende tijd om je transformatie door te maken. Sommige klanten verdienden de investering na 2 maanden al terug. 

DEBRA IN DE MEDIA

Gebaseerd op 11 recensies
Odet Sleeswijk
Odet Sleeswijk
2022-12-20
Debra is een echte vakvrouw! Ze weet heel simpel uit te leggen hoe je story opneemt. Of hoe ik een podcast kan plaatsen. Of hoe ik mijn reels kan bewerken. Daarnaast is zij een goede coach! Ze legt op een respectvolle manier meteen de vinger op de zere plek. Tegelijkertijd weet ze mij ook te motiveren om zichtbaar te zijn op mijn eigen wijze! Heerlijk om samen met Debra in mijn Journey als ondernemer verder te groeien! Het geeft mij hoop, vertrouwen en inspiratie naar de toekomst!!! ❤️❤️
Simone Van Groning
Simone Van Groning
2022-10-26
Na de VIP dag met Debra is mijn bedrijf zo mooi gegroeid. Zo waren sales gesprekken voorheen lastig en stroef. Met haar mooie tips zijn we gaan oefenen. Het klinkt heel simpel maar het is een wereld van verschil voor mij. Ze geeft zeer praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt en de investering voor deze dag had ik er binnen no time uit. Voor mij een reden om verder met haar te werken!
samantha verouden
samantha verouden
2021-09-26
Wat een mega goede cursus. Debra inspireert je met bruikbare informatie waar je gelijk mee aan de slag te kunt. Ze laat je echt zien hoe zij het doet. Ze deelt bijvoorbeeld haar IG formats en sales tips die super handig zijn. Dankjewel!!❤
Lotte Kuipers
Lotte Kuipers
2021-05-16
Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!
Nadine van Spanje
Nadine van Spanje
2020-10-01
Ik heb onlangs de cursus van Debra gevolgd over Reels. Een populaire cursus, want het leek wel alsof iedereen hem had gekocht! En dat was terecht, want het is een hele fijne cursus. Debra legt alles rustig en duidelijk uit, maakt het behapbaar en geeft goede en interessante voorbeelden en tips. Sowieso vind ik dat Debra heel veel waarde deelt, niet alleen in haar betaalde producten, maar ook op haar Instagram kanaal deelt ze heel veel kennis en tips. Ze is een eerlijk en open persoon, daar doe ik graag zaken mee!
She Clothes
She Clothes
2020-03-29
Wat een mega goede cursus! Boost the socials afgerond incl live dag! Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu u meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om!
Floor Mommers
Floor Mommers
2020-01-24
Ik heb een 1-op-1 coaching gevolgd bij Debra van Dsocials en zij heeft mij echt super goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn social media kanalen. Ze geeft je alle tips die ze kent, houdt niets achter en is recht voor zijn raap ("Zoals je nu hier voor mij zit zag ik je niet op jouw social media Floor, daar valt dus nog winst te behalen!"). Heel prettig en professioneel, ik zou Dsocials aan iedereen aanbevelen!
Judith Steitner
Judith Steitner
2019-10-28
Onlangs een strategiesessie gehad met Debra, dit was inspirerend en leerzaam! Ze neemt ruim de tijd voor je en komt met diverse tools die makkelijk uitvoerbaar zijn, om zo tot je doel te komen. Overigens is haar instagram account ook een aanrader om te volgen, daar komen regelmatig bruikbare tips voorbij.