1 op 1 coaching

BEN JIJ EEN ONDERNEMER EN WIL JIJ JE BEDRIJF LATEN GROEIEN?

Hoe zou het zijn als…

Soms kan het zo frustrerend zijn als je al die andere ondernemers succesvol ziet zijn en je gaat twijfelen aan je eigen idee. Hoe kan het dat je elke maand weer zo onzeker bent over jouw bedrijf?

Je houdt van je werk en wilt graag groeien. Je ziet andere ondernemers groeien op Instagram en wilt hier ook graag in mee gaan. Leuk hoor al die informatie over social media marketing, maar hoe kan ik die toepassen
 
Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag echte stappen maken om meer klanten via social media te krijgen?
 
Je wilt tijd besteden aan de dingen waar JIJ goed in bent en de passie vasthouden waardoor jij bent begonnen. Dat gaan we doen!

IK SNAP DAT:

Social media en marketing schiet er gewoon bij in want je hebt het al druk genoeg om jouw passie uit te voeren. Moet ik dan ook nog marketing gaan doen? Je wilt dit eigenlijk uitbesteden, maar je weet dat je de touwtjes moeilijk los kunt laten. En daarnaast; jij kent jouw bedrijf het allerbeste!

Door de juiste sturing, advies en hulp kun je op een strategische manier jouw marketing zelf doen. En uiteindelijk misschien wel uitbesteden. Want je bedrijf zal groeien als jouw marketing on point is.

“Ik heb bij Debra een 1-op-1 strategiesessie gevolgd. Een 2 uur durende training met heel veel informatie. Na afloop was mijn hoofd mega vol, maar gelukkig biedt Debra ook achteraf nog hulp om mijn bij bepaalde issues de juiste richting in te sturen. Heb je geen idee welke kant je op moet met je social media en is adverteren via Facebook en Instagram voor jou een raadsel? Volg dan zeker een training bij Debra. Het is super nuttig.”

Laura

Morena Personal Training

Stap 1

We kijken naar jouw doelen en wensen. Wat wil je bereiken?

Stap 2

Tijdens onze sessie gaan we dieper in op jouw strategie en geef ik je handige tips om gelijk mee aan de slag te gaan. Ik geef eventueel een analyse van jouw account waarmee je later mee verder kunt.

Stap 3

Na afloop kun jij altijd op mij terugvallen voor feedback.

Jouw investering

STRATEGIE SESSIE

€410

excl BTW

In Breda of Skype 

“Debra heeft mijn geholpen met een plan voor het inrichten van mijn social media. Vanaf het eerste contact voelde het goed! Debra denkt met je mee, is ontzettend behulpzaam en altijd beschikbaar voor contact. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking. Ze heeft verstand van zaken en is professioneel, maar is daarnaast ook nuchter en transparant. Een hele prettige combinatie. Ik zou iedereen Dsocials aanraden!”

Annemijn

Fobici Scriptiebegeleiding