vriend in het mooie Breda, maar ik ben helaas geen brabo.

Over Debra

Geboren met een mobieltje in mijn hand en opgegroeid in het tijdperk van Hyves en MSN. Oké dat eerste is natuurlijk niet waar, maar dat maakt mijn werk wel een stuk duidelijker. 

Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven.  

De liefde voor Instagram is begonnen met een persoonlijk account @debshealthylife, wat nu @debravanderheide heet. Ik was een fanatiek sporter nadat ik 15 kilo was afgevallen. Door Instagram werd ik gemotiveerd om door te gaan met mijn gezonde levensstijl, ook al was dat met vallen en opstaan. Het platform hielp mij omdat ik in contact kwam met andere gelijkgestemden. Het account groeide naar 10.000 volgers! Wow, dit had ik nooit verwacht.

Mede door mijn werk merkte ik dat ik er minder tijd voor had. Mijn droom was om ooit een eigen bedrijf te starten en niet alleen mijn verhaal te vertellen, maar juist dat van anderen. Met Dsocials kan ik andere mensen helpen hun droom waar te maken door middel van social media marketing.

Random facts: 
– Zelfs in het weekend sta ik uiterlijk om 08:30 op.. uitslapen doe ik bijna nooit. 
– Het eerste wat ik doe als ik na een dag werken thuis kom en niets meer hoef te doen: comfortabele kleding aan trekken, want wie zit er nou met een spijkerbroek op de bank?! 
– Ik ben een kattenmevrouw.. mijn twee katten zijn mijn kindjes. 
– Ik sport minimaal 3 keer in de week, maar eet wel elke vrijdagavond friet.