INSTA SALES MASTER

Je weet wel hoe je Instagram moet gebruiken, maar verkopen? Dat is nog best lastig. Je wilt graag jouw personal brand uitbreiden zodat je makkelijker verkoopt. 

Tijd om van volgers kopers te maken. Je wilt stories maken alsof het jouw tweede natuur is en bent op zoek naar sales methodes zonder over te komen als iemand die pusht.

Je wilt eigenlijk dat klanten naar jou komen in plaats van andersom. Je snapt hoe Instagram werkt, je hebt een website en verkoopt online. Dit mag alleen flink verhoogd worden.

Marjolein Matters

” Tijd om mijn succes te vieren. Gisteren mijn eerste spontane verkoop door een Insta Story. Ik denk dat ik net boven de 100 volgers zat en nu  zijn dat er 254, dus meer dan verdubbeld. Maar veel belangrijker nog de interactie met mijn volgers is veel beter. Veel meer DM’s en het mooiste compliment kreeg ik onlangs. Dank voor alles wat ik tot nu toe van je leerde met dit mooie resultaat.” 

Deze training gaat dieper

Heb je al veel tijd, geld en energie in jouw bedrijf zitten, maar heb je houvast nodig? Van iemand die weet waar ze het over heeft. Je kunt nu nog meer tijd en dus geld verspillen door continu aan te blijven modderen of je schakelt hulp in.En ja dat is lastig want: twijfels. Logisch! Deze cursus geeft je de houvast die jij nodig hebt. Je weet na de training precies hoe jij jezelf kan inzetten zodat je de ideale klanten aantrekt. 

Ben je er nog?

Wil je nog meer zekerheid dat je resultaat gaat behalen? Hieronder zie je de aanbevelingen van echte mensen die ik heb geholpen. Stuk voor stuk toppers want ze houden van aanpakken en implementeren mijn advies. 

Dit gaan we doen:

Hoe gaan we dat doen:

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Wat een mega goede cursus!  Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu u meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om! -SheClothes- Valerie 

VOOR WIE?

Voor ondernemers die al weten hoe Instagram technisch werkt zoals hashtags, teksten maken, stories en meer. Je hebt een idee voor een online training of hebt dit al. Je verkoopt dus online een dienst! 

NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Dit krijg jij

5 online modules met 6 maanden toegang

Masterclasses over branding

Masterclass over personal branding 

Masterclass over moneymindset en manifestatie 

Bonus ademsessie 

Sales formats voor stories

Personal branding formats voor stories

Sales technieken voor Instagram 

Online werkboek

Ter waarde van €750

Anne-fleur. Oasevanrust

Wauw, wauw WAUW!! De Insta Sales Master is zo duidelijk te volgen en de cursus is opgezet in een hele fijne leeromgeving die super makkelijk werkt. Je legt het zo uit dat het voor iedereen mogelijk is om zoveel meer uit hun business en instagram te halen. Zeker als je zelf niets hebt met ‘hard-sales’ is dit echt een enorme aanrader. Als Intuïtief Transformatie Coach is het allerliefste wat ik doe: Mensen helpen. Debra, jij helpt mij enorm met deze tips en waardevolle informatie zodat ik weer anderen kan helpen! Dankjewel!!!”

VEELGESTELDE VRAGEN

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 4 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Deze staan ook in het werkboek. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent. 

Na aanschaf van jouw ticket krijg je een mailtje met daarin jouw inloggegevens. Je kunt nu naar www.trainingen.dsocials.nl gaan en inloggen. Je ziet nu de training staan. Je hebt 6 maanden toegang na aanschaf. 

6 maanden. Waarom? Omdat als je binnen 6 maanden de tijd niet kunt vinden, dan ga je dat binnen 1 of 2 jaar ook niet doen. Je kunt het werkboek downloaden en altijd bewaren. Wil je langer toegang? Dat kan. De prijs is 10 euro per maand voor verlenging. 

Dat kan. De focus ligt op online diensten/trainingen, maar ik haal ook zeker producten aan en noem hier voorbeelden van in de video’s.

Helaas is deze training alleen voor ondernemers die online diensten/producten verkopen.

Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. 

Pink Course Program Pricing Instagram Post (1)

tijdelijk geen €300,- maar €47,-

DEBRA IN DE MEDIA

GARANTIE (1)