Schrijf je nu in!

Gratis mini training

INSTAGRAM

Leer in 5 dagen meer over Instagram Marketing voor jouw bedrijf

GRATIS
VIJFDAAGSE MINI CURSUS

Boost Your Socials

Je wilt ook via social media klanten aantrekken, maar het kost veel tijd om content te maken.

Je weet dat je video moet inzetten om zo volgers aan te trekken, maar weet niet hoe. Je wilt gewoon meer zichtbaarheid!

Ben je een ondernemer en wil jij dit? Doe dan mee aan de gratis vijfdaagse cursus Boost Your Socials. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven en je ontvangt direct elke dag, voor 5 dagen, gratis een opdracht of mail met informatie in jouw mailbox! Super simpel.

WANNEER?

De training duurt 5 dagen. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven en alles komt vanzelf in je mailbox! Doe mee aan de opdrachten en deel deze. Hoe meer je laat zien, hoe meer je uit de training haalt.

Let op: dit is geen basis training Instagram. We gaan al dieper in op de stof. Wil je een basis training? Doe dan de Instagram 10daagse.

Al 2200 deelnemers gingen je voor!

VOOR WIE?

Ondernemer Ben je een ondernemer en ben je super goed in je vak, maar merk dat je wel wat meer bekendheid via Instagram wilt. Upgrade jouw skills met social selling & Instagram. 

Loondienst Wil je voor jezelf beginnen, maar heb je de stap nog niet helemaal gezet? Deze training helpt jou om gelijk goed te starten zodat je zichtbaarder bent. 

Geen basis training Instagram, we gaan al iets dieper in op strategie. Wil je een basis training? Doe dan de Instagram 10daagse. 

Schrijf je nu in!

Debra van dsocials.nl

Hoi, ik ben Debra!

WIE BEN IK?

Ik help ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt.