Onderneem op JOUW voorwaarden voor meer rust en vrijheid door slimme en efficiënte verdienmodellen.

Voel je dat je meer mensen kunt helpen met jouw bedrijf? Dat jij meer vrijheid en omzet nodig hebt om het leven te leiden dat jij wilt?

Wil je werken met mensen die toegewijd en dankbaar zijn? Wil je groeien? En jouw droom waarmaken? 

Ik heb inmiddels ruim 10.000 cursisten mogen helpen met social media marketing met resultaten. 

Als jij een aanpakker bent en graag wilt groeien in jouw bedrijf door middel van zichtbaarheid en zorgeloos jouw ideale klant wilt aantrekken? Dan zit je goed. De kennis die ik jou geef kun je de komende jaren zelfstandig gebruiken om nog meer uit jouw business te halen. 


Je voelt al langer dat jouw doorbraak eraan komt. 

Je bent klaar met niet voor jezelf kiezen. 

Je wilt niet afhankelijk zijn, van wie dan ook. 

Je wilt de keus hebben om alles te doen wat je maar wilt. 

Je bent klaar met jezelf klein houden. 

Je wilt zichtbaar zijn voor jouw ideale klant. 

Je wilt werken met mensen die bereid zijn in jou te investeren. 

Je wilt jouw kennis en visie kunnen overdragen online. 

Ben je er nog

YES! Wil je nog meer zekerheid dat je resultaat gaat behalen? Hieronder zie je de aanbevelingen van echte mensen die ik heb geholpen. Stuk voor stuk toppers want ze houden van aanpakken en implementeren mijn advies. Wil je binnen 1 week 3000 volgers en 5000 euro omzet erbij zonder het werk te doen? Vergeet het!

Lotte Kuipers

”Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!”

GAAN WE KNALLEN?

Ik hou niet van bullshit. 

Ik ben realistisch en eerlijk. 

Want ik geloof dat jij hier bent met een reden. 

Jij voelt dat er meer in jou zit. Dat je nog niet bent waar je wilt zijn. 

Je hebt zoveel kennis en expertise, maar je krijgt daar nog te weinig waardering voor.

Mensen vinden jou geweldig, maar jouw bankrekening laat iets anders zien. 

Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt jouw leven wel maakbaar. Ik wil dat jij zelf jouw leven inricht, op jouw voorwaarden. 

 

Wij gaan voor resultaat.
We gaan voor praktisch en gericht, want jij bent als ondernemer al druk genoeg. Ik geef jou enkel wat jij nodig hebt. 

Ik begeleid jou, maar neem je niet aan de hand mee. Ik zal altijd mijn eerlijke strategische advies geven. Ik kijk met een marketeers oog naar jouw bedrijf. 

Ik ben er voor jou om jou door jouw struggles heen te helpen, want die zullen er zijn.

NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Dit krijg jij allemaal

Kickoff sessie online 

Boost The Socials academy

Leer AL MIJN GEHEIMEN. 12 online modules in mijn leeromgeving waar je alle technische kennis van het adverteren, e-mailmarketing, hashtag onderzoek en meer terug kunt vinden. Je hebt hier 2 jaar toegang toe. 

1 dagdeel met mij werken Samen gaan we de werkhandschoenen aantrekken. We werken 4 uur lang aan jouw business strategie. We maken een plan voor de komende periode. 

meerdere extra’s (dit blijft nog even geheim)

1 coachingscall per maand

24/5 mijn advies.
Uiteraard ben ik er voor je in die hele periode. Een mentor die jou onvoorwaardelijk steunt, begeleidt en adviseert. 

Toegang tot mijn netwerk ( want ik noem je op stories) onbetaalbaar 

Gedurende de periode onbeperkt toegang tot mijn advies via Whatsapp en mail. 

Meer klanten door het juiste aanbod

Meer omzet door de juiste prijs te vragen 

Meer goede klanten door jouw boodschap op de juiste manier te vertellen
Meer vrijheid in jouw leven en onderneming door te automatiseren 

Werken op jouw voorwaarde door slimmer te werken 

Bouwen aan een stabiele stroom van klanten door consistent zichtbaar te zijn

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Wat een mega goede cursus! Boost the socials afgerond incl live dag! Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu u meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om! – Personal Branding Days – Valerie 

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ?

Een bedrijf kan met de juiste marketing echt succesvol worden of juist helemaal niet. Terwijl je wel een mega goed aanbod hebt en kennis in huis hebt. Als kind wist ik nooit waar ik goed in was. Ik leefde mijn leven door de verwachting van een ander. Studeren en werken omdat ‘dat zo hoorde’. Op het moment dat ik gewoon zomaar voor iemand aan de slag mocht met marketing ‘omdat jij daar goed in bent’ ging er ineens iets stromen. Dit was wat ik altijd moest doen en goed kon. Nooit meer terug naar de verwachting van een ander. Nooit meer kijken naar ‘succesvolle’ mensen en denken: ‘dat kan ik niet’. JAWEL DAT KAN JIJ! 

100% vrijblijvend

Samen praten we vrijblijvend over jouw onderneming, doelen en kijken we of we bij elkaar passen. Ik heb elke maand plek voor 5 ondernemers. 

Herken jij jezelf hierin:

Dat vertel ik in een call. Flauw hé. De meeste ondernemers vinden de investering best meevallen voor het resultaat wat ze behalen.

BEN JE ER NOG? 

Voel je dat je die volgende stap nodig hebt?
Dat jouw bedrijf daardoor gaat groeien?
Jij je doelen gaat halen die jij voor ogen hebt?
En ben je een aanpakker? Wil je online ondernemen en passief inkomen gaan verdienen? 

Zal ik je bellen? Ik heb slechts plek voor 5 ondernemers per maand. Plan dus snel die call in.

Dat ligt eraan wanneer jij de calls graag wilt. Maar we ronden het maximaal in 6 maanden af. 

DSOCIALS IN DE MEDIA