Boost The Socials

GROEPSTRAJECT

Ben je toe aan het volgende niveau van jouw onderneming? Waarmee je vrijheid in jouw leven zelf kunt maken?

Je kunt nog zoveel informatie opzoeken, maar het écht doen is nog wel een dingetje. En ik ben de schop onder je kont zodat je die stappen echt gaat nemen. Waardoor jouw bedrijf transformeert en wordt gezien!

In drie maanden leer jij stap voor stap wat er nodig is om jouw social media strategie op te zetten. Waarbij je geen rompslomp krijgt en gericht aan de slag gaat met veranderingen die ervoor zorgen dat niet alleen jouw zichtbaarheid groeit, maar ook jouw bankrekening.

En deze kennis kun je de komende jaren inzetten om nog harder te groeien, om vertrouwen in jezelf te krijgen en de beste en leukste klanten aan te trekken. En dat zonder meer werk! Ik geef je mijn stappenplan. Van marktonderzoek, personal branding, social teksten schrijven, verkopen zonder schaamte, mindset voor groei, adverteren, e-mail marketing tot lanceren van jouw aanbod. 

Ben je toe aan het volgende niveau van jouw onderneming? Waarmee je vrijheid in jouw leven zelf kunt maken?

Je kunt nog zoveel informatie opzoeken, maar het écht doen is nog wel een dingetje. En ik ben de schop onder je kont zodat je die stappen echt gaat nemen. Waardoor jouw bedrijf transformeert en wordt gezien!

In drie maanden leer jij stap voor stap wat er nodig is om jouw social media strategie op te zetten. Waarbij je geen rompslomp krijgt en gericht aan de slag gaat met veranderingen die ervoor zorgen dat niet alleen jouw zichtbaarheid groeit, maar ook jouw bankrekening.

En deze kennis kun je de komende jaren inzetten om nog harder te groeien, om vertrouwen in jezelf te krijgen en de beste en leukste klanten aan te trekken. En dat zonder meer werk!

Ik geef je mijn stappenplan. Van marktonderzoek, personal branding, social teksten schrijven, verkopen zonder schaamte, mindset voor groei, adverteren, e-mail marketing tot lanceren van jouw aanbod. 

Leer verkopen als de beste

Je bent niet alleen

Ik vind het super belangrijk om met ondernemers te werken die een GO mentaliteit hebben. Ze nemen kennis niet alleen op, maar ze gaan er mee aan de slag. Jij bent bereid om jouw omzet te laten groeien, meer trainingen te verkopen en jouw bekendheid te vergroten.

En daar wil je echt voor gaan! Je bent klaar om nu te stoppen met klooien en samen met andere ondernemers te masterminden zodat je samen naar dat volgende niveau gaat. En jouw doelen haalt. Niet die van een ander. Zonder poespas en zonder bullshit. 

Toen je begon met ondernemen stapte je met volle moed naar de Kamer van Koophandel. YES jij gaat mensen helpen. Met jouw passie moet het toch goedkomen?

En toch kom je niet verder.
Je voelt aan alles dat je stappen moet nemen, maar je weet gewoon echt niet welke.
Er is namelijk zoveel wat je kunt doen. Frustrerend.

Je ziet allemaal succesvolle ondernemers en je weet gewoon niet wat er mis gaat.
YOU ARE NOT ALONE!

Je moet alleen net weten hoe jij je ideale klant binnenhaalt

Hoe je niet meer hoeft te vechten voor 1 klant, maar dat je zelfs klanten kunt afwijzen als je dat wilt.

Jij bent niet gaan ondernemen om:
❌ Vanuit angst content te gaan maken of rare acties te bedenken omdat je geen klanten krijgt en alles maar gaat proberen.

❌Elke opdracht maar doet omdat je geen nee kunt zeggen.

❌Onzeker te worden van waar jij goed in bent.

Dit wil jij wel:
✅De vrijheid die je voor ogen had toen je ging ondernemen

✅ Tijd voor de ontwikkeling van jouw bedrijf

✅Ook geld verdienen op momenten dat ik op vakantie ben of met vrienden bent

Marketing is wat anders

Toen ik begon had ik één groot voordeel: ik wist waar ik naartoe wilde en hoe ik daar moest komen. Of ik onderweg niet keihard op mijn bek ging? Zeker wel, maar ik wist precies hoe ik de beste kon worden in mijn vakgebied. De kennis in marketing, sales en zichtbaarheid zorgt voor een snellere groei. De blokkades en twijfels die jij hebt die houden je tegen van het succes wat voor jou haalbaar is. Durf te veranderen, durf stappen te nemen en durf anders te denken.

Dit gaan we doen:

Neem een kijkje in de academy!

JOUW BEDRIJF, JOUW LEVEN

Stop met proberen, maar ga strategisch aan de slag zodat jij net als andere ambitieuze ondernemers resultaat gaat behalen. Hierdoor ben jij straks ook in staat om jouw bedrijf en vooral ook jouw leven in te richten zoals jij dat wilt. Met de juiste strategische tools, marketing regels, en alle stappen die ik en mijn klanten hebben genomen om een stabiele online strategie neer te zetten.

Neem een kijkje in de academy!

HEY, IK BEN DEBRA

Ik begon ooit toen ik nog fulltime in loondienst zat. Met het lood in mijn schoenen ging ik elke dag naar mijn baan toe. Ik leefde van weekend naar weekend en elke zondag kreeg ik al buikpijn.

9 tot 5, daar was en ben ik niet voor gemaakt. Toen ik begon met ondernemen had ik alle kennis over marketing al en binnen 6 maanden verdiende ik al drie keer zoveel als mijn toenmalige salaris.

Helemaal alleen had ik het nooit kunnen doen. Ik slurpte alle informatie over ondernemen op en wist: alle investeringen die ik doe, die verdien ik terug. Terwijl ik op dat moment 1300 euro aan spaargeld had. Dat investeerde ik in mijn laptop en een training over video’s maken. Ik vond dat toen heel veel geld, maar nu geef ik elke maand 10.000 euro uit aan advertentiekosten. Je groeit daar ook in mee. Als je niet durft te investeren hoe verwacht je dan dat jouw klant dat wel doet? 

Ik ben begonnen met trainingen geven over Instagram, strategie en marketing omdat ik zie dat er zoveel vrouwen zijn die de beste ideeën hebben, maar niemand ziet ze. En dat is zonde. 

Wil je een plan, begeleiding van mij en samen met andere onderneemsters aan de slag?

Deze academy is voor:

Ondernemers die al bezig zijn met Instagram en een website hebben. Jij wilt nu de volgende stap zetten om jouw dienst te verkopen. Je bent een aanpakker en niet bang om stappen uit te voeren. Je staat open voor verandering in jouw bedrijf! Je bent niet gaan ondernemen als hobby, je gaat voor succes. Vorige deelnemers waren VA's, Social Experts, kennisondernemers, coaches, beautysalons en meer.

Dit is voor jou als:

Je alles wilt leren over hoe je een goede marketing op kunt zetten zodat je betaald word voor de waarde die jij hebt. Niet meer voor elk uur betaald wilt worden en klaar bent met klooien. Je gaat voor een winstgevende business en vrijheid.

Lotte Kuipers

”Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!”

Zij ging je voor:

”Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!”

T.W.V. €4000,-!

Dit krijg jij allemaal

Boost The Socials academy 

12 online modules in mijn leeromgeving waar je alle technische kennis van het adverteren, e-mailmarketing, personal branding, strategie en meer terug kunt vinden. Ook krijg je les over mindset en praktische sheets om in te vullen. Geen poespas!  Je hebt hier 2 jaar toegang toe. Dus als je niet alles in drie maanden hebt gedaan, is dat geen probleem. 

3 maanden elke twee weken een mastermind met de groep

Drie maanden lang mag je mij het hemd van het lijf vragen. Elke week mag je al jouw vragen onder de vragenpost in de Facebookgroep zetten en geef ik hier antwoord op. In de tweewekelijkse mastermind calls zitten we met maximaal 20 personen in een call waar we samen sparren over vraagstukken en geef ik antwoord op vragen. Je krijgt persoonlijke feedback op opdrachten die je instuurt. 

Onbeperkt sparren via de Facebookgroep

Her krijg je extra motivatie, mag je successen en struggles delen zodat we deze samen kunnen oplossen.

Helaas. De Academy zit VOL. Je kunt nog wel 1 op 1 coaching aanvragen.

MELD JE NU AAN

Helaas de Academy zit VOL. Je kunt nog wel 1 op 1 coaching aanvragen.

Wat anderen zeggen

FAQ:

De academy is onder andere voor:
Coaches (social media, marketing, life, schrijf)
Tekstschrijvers
Boekhouders
Fotografen
Copywriters
Lifestyle coaches
Webdesigners
Vormgevers
Videografen
SEO experts
Organizers
Stylisten
Virtual Assistants

Zeker weten. Het is belangrijk dat je weet waar je jouw bedrijf in wilt gaan starten of welke kant je op wilt. Heb je nog geen idee? Dan zou ik je aanraden om eerst een 1 op 1 brainstormsessie te plannen om dat uit te zoeken. Daarna kun je direct aan de slag met de Academy.

Ik kan niet in jouw hoofd kijken! Heb je al cursussen gedaan, maar heb je nog steeds het resultaat niet dat je wilt? Dan heb je vaak een cursus zonder begeleiding gedaan of feedback. Dit is namelijk een belangrijk puzzelstukje. Je kunt super veel kennis opnemen, maar je moet het ook toepassen en daarna weer analyseren en verbeteren. Daarom is de Academy echt alleen voor mensen die de stappen willen nemen om oude patronen te doorbreken. Ik geef je concrete templates en voorbeelden die je direct kunt overnemen. Daarnaast kun je mij altijd om advies vragen.

Het belangrijkste is dat je een drive hebt. Dat je weet dat je wilt ondernemen en jouw bedrijf serieus neemt. Ik ga je niet uitleggen hoe je een hashtags kunt opzoeken, nee we gaan echt aan de slag met concrete stappen om impact te maken. Het hele stappenplan voor jouw online funnel. Ik kan je in het VIP traject ook helpen met de richting die je op wilt en samen beslissen wat de beste keus is.

Zeker weten. Dan kun je jouw processen optimaliseren. Heb je bijvoorbeeld voornamelijk offline gewerkt, maar wil je nu ook een andere inkomstenbron? Dan is de Academy de juiste keus om dat op te zetten.

In de groep zitten maximaal 25 deelnemers die jij als business buddy’s kunt zien. Tijdens de tweewekelijkse calls mag je mij ook specifieke vragen stellen over jouw bedrijf en hoe jij de opdrachten kunt implementeren. Je mag mij altijd mailen voor vragen! 

Snap ik helemaal. Na het traject verdien je dit bedrag weer terug. Ik vond dit soort investeringen ook spannend en nu: als het goed voelt doe ik het zonder twijfel. En ik wil dat jij zonder twijfel instapt met mij. Twijfel je? Niet doen. Ik ga je niet overtuigen. Wat ik wel ga zeggen is dat je dit allemaal zelf kunt uitzoeken en dan 2 jaar verder bent waarin je minder geld gaat verdienen dan dit traject. Ga je het wel doen? Dan heb je dit weer sneller terug. En ik wil dat jij succes hebt! 

De juiste tijd is nooit! Je hebt 2 jaar toegang om alles eigen te maken en het te gebruiken voor de toekomst van jouw bedrijf. 

Elke twee weken hebben we een mastermind call. In totaal zijn we 3 maanden bezig. Indien je VIP hebt ligt dit aan de livedag. De kickoff is in de week van 31 januari. 

De calls duren ongeveer 1,5 uur  per keer. In totaal zijn er 6 calls dus reken daar 12 uur voor.
De academy bestaat uit 12 modules en per module ben je ongeveer 1 uur bezig behalve module 11 en 12. Voor het schrijven van de mails en het opzetten van de advertenties ben je ongeveer 16 uur kwijt. Je hebt twee jaar toegang tot de training en kunt alles in 3 tot 4 maanden afronden.

In de week van 31 januari  is de allereerste call. De precieze datum krijg je nog nadat iedereen de voorkeuren voor dagen heeft doorgegeven. 

Je kunt direct beginnen met de online leeromgeving. De mastermind calls worden via de mail gecommuniceerd. 

De academy is gefocust op het verkopen van diensten. Twijfel je? Stuur me gerust een mailtje of plan een call in. Dan bespreken we de opties. 

Dat maakt niet zoveel uit! Wil je sneller de stappen kunnen doorvoeren dan is het handig als je al een website hebt. Als je bereid bent om ervoor te gaan dan is dit voor jou! 

Zeker! Plan een call in via de knop hieronder en dan bespreken we alle opties. 

Voor we starten bekijk ik de voorkeuren van iedereen, daar probeer ik rekening mee houden. Kan je er niet bij zijn dan mag je van te voren de vragen sturen en ontvang je de replay. 

Deze academy is voor

Ondernemers die al bezig zijn met Instagram en een website hebben. Jij wilt nu de volgende stap zetten om jouw dienst te verkopen. Je bent een aanpakker en niet bang om stappen uit te voeren. Je staat open voor verandering in jouw bedrijf!

Wat krijg je?

Je krijgt elke twee weken een gezamenlijke mastermind voor feedback, vragen en sparren. Daarnaast heb je twee jaar toegang tot alle kennis in de academy met 12 modules. Tot slot heb je onbeperkt toegang tot de Facebookgroep. Kies je voor VIP? Dan heb je een extra dag met mij in Breda.

Wat anderen zeggen

GEEN KEUZE MAKEN IS BLIJVEN IN DE SITUATIE

Ik begon ooit toen ik nog fulltime in loondienst zat. Met het lood in mijn schoenen ging ik elke dag naar mijn baan toe. Ik leefde van weekend naar weekend en elke zondag kreeg ik al buikpijn.

9 tot 5, daar was en ben ik niet voor gemaakt. Toen ik begon met ondernemen had ik alle kennis over marketing al en binnen 6 maanden verdiende ik al drie keer zoveel als mijn toenmalige salaris.

Helemaal alleen had ik het nooit kunnen doen. Ik slurpte alle informatie over ondernemen op en wist: alle investeringen die ik doe, die verdien ik terug. Terwijl ik op dat moment 1300 euro aan spaargeld had. Dat investeerde ik in mijn laptop en een training over video’s maken. Ik vond dat toen heel veel geld, maar nu geef ik elke maand 10.000 euro uit aan advertentiekosten. Je groeit daar ook in mee. Als je niet durft te investeren, hoe verwacht je dan dat jouw klant dat wel doet? 

Ik ben begonnen met trainingen geven over Instagram, strategie en marketing omdat ik zie dat er zoveel vrouwen zijn die de beste ideeën hebben, maar niemand ziet ze. En dat is zonde. 

Hoi, ik ben Debra!

NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Dit krijg jij allemaal

Boost The Socials academy 

12 online modules in mijn leeromgeving waar je alle technische kennis van het adverteren, e-mailmarketing, personal branding, strategie en meer terug kunt vinden. Ook krijg je les over mindset en praktische sheets om in te vullen. Geen poespas!  Je hebt hier 2 jaar toegang toe. Dus als je niet alles in drie maanden hebt gedaan, is dat geen probleem. 

3 maanden elke twee weken een mastermind met de groep

Drie maanden lang mag je mij het hemd van het lijf vragen. Elke week mag je al jouw vragen onder de vragenpost in de Facebookgroep zetten en geef ik hier antwoord op. In de tweewekelijkse mastermind calls zitten we met maximaal 20 personen in een call waar we samen sparren over vraagstukken en geef ik antwoord op vragen. Je krijgt persoonlijke feedback op opdrachten die je instuurt. 

Onbeperkt sparren via de Facebookgroep

Her krijg je extra motivatie, mag je successen en struggles delen zodat we deze samen kunnen oplossen.

 

FAQ:

De academy is onder andere voor:
Coaches (social media, marketing, life, schrijf)
Tekstschrijvers
Boekhouders
Fotografen
Copywriters
Lifestyle coaches
Webdesigners
Vormgevers
Videografen
SEO experts
Organizers
Stylisten
Virtual Assistants

Zeker weten. Het is belangrijk dat je weet waar je jouw bedrijf in wilt gaan starten of welke kant je op wilt. Heb je nog geen idee? Dan zou ik je aanraden om eerst een 1 op 1 brainstormsessie te plannen om dat uit te zoeken. Daarna kun je direct aan de slag met de Academy.

Ik kan niet in jouw hoofd kijken! Heb je al cursussen gedaan, maar heb je nog steeds het resultaat niet dat je wilt? Dan heb je vaak een cursus zonder begeleiding gedaan of feedback. Dit is namelijk een belangrijk puzzelstukje. Je kunt super veel kennis opnemen, maar je moet het ook toepassen en daarna weer analyseren en verbeteren. Daarom is de Academy echt alleen voor mensen die de stappen willen nemen om oude patronen te doorbreken. Ik geef je concrete templates en voorbeelden die je direct kunt overnemen. Daarnaast kun je mij altijd om advies vragen.

Het belangrijkste is dat je een drive hebt. Dat je weet dat je wilt ondernemen en jouw bedrijf serieus neemt. Ik ga je niet uitleggen hoe je een hashtags kunt opzoeken, nee we gaan echt aan de slag met concrete stappen om impact te maken. Het hele stappenplan voor jouw online funnel. Ik kan je in het VIP traject ook helpen met de richting die je op wilt en samen beslissen wat de beste keus is.

Zeker weten. Dan kun je jouw processen optimaliseren. Heb je bijvoorbeeld voornamelijk offline gewerkt, maar wil je nu ook een andere inkomstenbron? Dan is de Academy de juiste keus om dat op te zetten.

In de groep zitten maximaal 25 deelnemers die jij als business buddy’s kunt zien. Tijdens de tweewekelijkse calls mag je mij ook specifieke vragen stellen over jouw bedrijf en hoe jij de opdrachten kunt implementeren. Je mag mij altijd mailen voor vragen! 

Snap ik helemaal. Na het traject verdien je dit bedrag weer terug. Ik vond dit soort investeringen ook spannend en nu: als het goed voelt doe ik het zonder twijfel. En ik wil dat jij zonder twijfel instapt met mij. Twijfel je? Niet doen. Ik ga je niet overtuigen. Wat ik wel ga zeggen is dat je dit allemaal zelf kunt uitzoeken en dan 2 jaar verder bent waarin je minder geld gaat verdienen dan dit traject. Ga je het wel doen? Dan heb je dit weer sneller terug. En ik wil dat jij succes hebt! 

De juiste tijd is nooit! Je hebt 2 jaar toegang om alles eigen te maken en het te gebruiken voor de toekomst van jouw bedrijf. 

Elke twee weken hebben we een mastermind call. In totaal zijn we 3 maanden bezig. Indien je VIP hebt ligt dit aan de livedag. De kickoff is in de week van 31 januari. 

De calls duren ongeveer 1,5 uur  per keer. In totaal zijn er 6 calls dus reken daar 12 uur voor.
De academy bestaat uit 12 modules en per module ben je ongeveer 1 uur bezig behalve module 11 en 12. Voor het schrijven van de mails en het opzetten van de advertenties ben je ongeveer 16 uur kwijt. Je hebt twee jaar toegang tot de training en kunt alles in 3 tot 4 maanden afronden.

In de week van 31 januari  is de allereerste call. De precieze datum krijg je nog nadat iedereen de voorkeuren voor dagen heeft doorgegeven. 

Je kunt direct beginnen met de online leeromgeving. De mastermind calls worden via de mail gecommuniceerd. 

De academy is gefocust op het verkopen van diensten. Twijfel je? Stuur me gerust een mailtje of plan een call in. Dan bespreken we de opties. 

Dat maakt niet zoveel uit! Wil je sneller de stappen kunnen doorvoeren dan is het handig als je al een website hebt. Als je bereid bent om ervoor te gaan dan is dit voor jou! 

Zeker! Plan een call in via de knop hieronder en dan bespreken we alle opties. 

Voor we starten bekijk ik de voorkeuren van iedereen, daar probeer ik rekening mee houden. Kan je er niet bij zijn dan mag je van te voren de vragen sturen en ontvang je de replay.