AANBOD TRAININGEN

voor ondernemende vrouwen

Social media marketeer met focus op Instagram en authentieke marketing. Ik help vrouwelijke ondernemers knallen met hun onderneming. Ik heb al meer dan 8000 ondernemers mogen helpen om beter zichtbaar te worden en zo meer klanten te krijgen!

INSTAGRAM 10 DAAGSE

Untitled design (4)

De basis cursus Instagram voor elke ondernemer die wilt groeien op Instagram. Je leert alles over hashtags, algoritme, teksten en meer. Al ruim 1900 deelnemers gingen je voor. 

INSTAGRAM STORY

instagram story cursus (1)

Leer in 3 online modules hoe je Instagram stories kunt maken, 

INSTAGRAM REELS

Untitled design (5)

Leer in 4 online modules hoe de functie Instagram Reels werkt. De nieuwste functie van Instagram voor meer bereik en volgers. 

0 +
cursisten
0 +
keer in de media verschenen

VIP TRAJECT

Untitled design (3) (1)

Dit uitgebreide traject is voor de ondernemer die verder wilt. Wil je vrijheid in jouw onderneming en online moeiteloos verkopen? Via Instagram, maar ook door middel van adverteren en e-mailmarketing? Dan is dit traject voor jou.

ACADEMY

imageedit_1_7086712334

Groepstraject van 3 maanden waarin je alles leert over social marketing voor groei in jouw bedrijf. 

SALES MASTER

Untitled design (19)

Deze training maakt jou een Instagram Sales Master! Je weet precies hoe jouw personal branding strategie werkt en hoe je kunt jouw trainingen kunt verkopen op Instagram. 

”Wat een mega goede cursus! Boost the socials afgerond inclusief live dag! Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om!”
SheClothes
”Sind eind vorig jaar heb ik Debra leren kennen via een vriendin. Het eerste contact was meteen super relaxed. Samen aan de slag gegaan met oa SEO teksten voor mijn site. Debra denkt altijd mee, is geduldig en neemt altijd even de tijd als ik even wil sparren over dingen. Ook de insta training vorige week gevolgd en met hernieuwde energie naar huis gegaan. Debra is een echte TOPPER.”
Stephanie Beck
”Onlangs een strategiesessie gehad met Debra, dit was inspirerend en leerzaam! Ze neemt ruim de tijd voor je en komt met diverse tools die makkelijk uitvoerbaar zijn, om zo tot je doel te komen. Overigens is haar instagram account ook een aanrader om te volgen, daar komen regelmatig bruikbare tips voorbij.”
Judith Steitner

Wil je liever 1 op 1 advies via een strategie gesprek? Deze geef ik enkele keren per maand. Vraag hem hier aan.