10 daagse training

Ben jij een ondernemer en wil je...

Heb jij al aan zitten rommelen met social media? 
Stories gemaakt, foto’s gepost en teksten geschreven, maar heb je hier weinig tot geen reacties op? 
Of haal je hier 0 nieuwe klanten uit? 
Dan is het tijd voor verandering! Of niet.. de keus is aan jou! 

Wat ga je bereiken:

 Basis

De basis van een goed Instagramprofiel.

Hashtags
Welke hashtags moet je gebruiken en hoe werken ze.

Algoritme
Hoe werkt het algoritme en hoe kan jij hier je voordeel uit halen.

Stories
Hoe maak je goede stories

 Adverteren

basis adverteren via Instagram en Facebook

Content
Wat voor content moet je maken en hoe schrijf je goede teksten. 

Interactie
Hoe krijg je meer interactie op je berichten.

Sales
Hoe verkoop je via Instagram en vul je jouw Sales funnel in.

 

Niet goed, geld terug! 
Als je niks hebt geleerd, dan krijg je jouw geld gewoon terug

#socialboost

De aanbieding sluit over:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

'Ik heb de 10 daagse Instagram cursus van Debra gevolgd. Echt een aanrader! Ik ga alles terug kijken in het e-book en er dan nog goed voor zitten. Ze is een spontane meid en geeft antwoord op alle vragen! Bedankt Debra! '

ByKihi

'Ik wil je heel erg bedanken voor de cursus. Ondanks dat ik dacht wel redelijk wat te weten van Insta, heb ik weer zoveel geleerd. De likes en het bereik van mijn foto's is al meer dan verdubbeld! Ik wil je oprecht bedanken voor deze cursus'

FitbyWendy

'Wauw sinds ik met videos ben begonnen in stories heb ik echt in 1 week veel meer volgers! Ik had nooit gedacht dat dit zo belangrijk was. Ik had voorheen vaak 20 profielbezoeken en nu 77!'

Lauroras

Veelgestelde vragen


Wanneer krijg ik toegang?
16 september

Hoe lang duurt het?
10 werkdagen, maar je kan alles op jouw tempo bekijken!

Tot wanneer kan ik alles terug lezen? 
Ik sla alles op in het Instagramaccount. Je kan het tot een maand na toegang bekijken.

Hoe kan ik het e-book krijgen?
Je krijgt op de laatste dag van de 10 werkdagen de instructies om het e-book te downloaden.

Wat staat er in het e-book?
Alle informatie die je in de 10 werkdagen hebt gekregen.

Waar kan ik de Facebookgroep vinden? 
In de link in de bio van het Instagramprofiel. Deze krijg je op dag 1.

Ik woon in België. Hoe kan ik betalen?
Via Bancontact


Review

‘Ik ben de 10daagse training van Debra gaan volgen. Ik volg haar met plezier en hou van haar down to earth aanpak en nuttige tips. De 10-daagse is werkelijk een eyeopener geweest. De cursus geeft je inzichten en een schop onder je hol 😉 én tips waar je echt wat aan hebt! ‘

  • NikivanRijen

Hoe werkt het?

Je hebt alleen een Instagramaccount nodig! Je krijgt na het bestellen van jouw ticket een mailtje van mij. Hierin krijg je het geheime account en kun jij je aanmelden op het account. Dit doe je door een volgverzoek in te dienen. Ik check jouw betaling en je krijgt op de dag van de start van de cursus toegang! 

Elke dag upload ik de Instagram video´s en berichten. Deze sla ik op in het account zodat jij op je eigen tempo alles kunt bekijken! Je hebt namelijk nog een maand na de start toegang tot het account.

 


Dit is voor iedereen die wilt groeien op Instagram. Van kapper tot trouwfotograaf. Jij leert hoe je Instagram het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten.


Over mij

Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Mensen beschrijven mij als nuchter, down to earth, ambitieus en een harde werker. Geen poespas bij mij!

De liefde voor Instagram is begonnen met een persoonlijk account @debshealthylife, wat nu @debravanderheide heet. Ik was een fanatiek sporter nadat ik 15 kilo was afgevallen. Door Instagram werd ik gemotiveerd om door te gaan met mijn gezonde levensstijl, ook al was dat met vallen en opstaan. Het platform hielp mij omdat ik in contact kwam met andere gelijkgestemden. Het account groeide naar 10.000 volgers!

Wow, dit had ik nooit verwacht.

[instagram-feed]